به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از بهداشت نیوز، تابستان نزدیک است و در هوای گرم تابستان هیچ چیز مثل یک آب دوغ خیار خوشمزه و خنک نمیچسبد. این غذای نوستالژی و خاطره انگیز سبب تامین فیبر، ویتامینها و مواد معدنی مورد نیاز بدن، رفع عطش، کاهش خستگی و رخوت ناشی شده از گرمی هوا میشود. برای تهیه آبدوغخیار موادی، چون ماست، نان خشک، سبزی معطر، گردو، خیار و... لازم است، بسیاری از افراد برای تهیه آبدوغخیار از کشمش نیز استفاده میکنند، اگر کشمش دوست ندارید میتوانید به جای آن از ماده غذایی دیگری که در ادامه این بخش از نمناک معرفی میکنیم، استفاده نمایید تا آبدوغخیار شما خوشمزهتر از همیشه گردد.
فهرست مطالب
چرا در آبدوغ خیار کشمش میریزند؟
طبع ماست و دوغ سرد است و به همین علت در آبدوغ خیار کشمش میریزند که طبعش را متعادل کند، زیرا طبع کشمش گرم میباشد.
جایگزین کشمش در آب دوغ خیار
اگر به هر دلیلی طعم کشمش در آب دوغ خیار را دوست ندارید، میتوانید به جای کشمش از انگور یاقوتی استفاده کنید، طبع یاقوتی نیز مانند کشمش گرم است و ریختن آن درون آب دوغ خیار نه تنها سبب تعادل طبع آن شده بلکه مزه خاص و منحصر به فردی به آب دوغ خیار میدهد و شیرینی دانههای انگور در زیر دندان فوق العاده است.
فوت و فنهای خوشمزهتر شدن آب دوغ خیار
.از ماست یا دوغ کمی ترش استفاده کنید.
.برای خوشمزهتر شدن آبدوغخیار از سبزیجات تازه و معطر و کمی پیازچه استفاده نمایید.
.برای غلیظت بیشتر آبدوغخیار میتوانید خامه را به کار ببرید.
.کمی پودر یا برگ گل محمدی آبدوغخیار را خوش طعم میکند.
.افزودن سیر به آبدوغخیار طعم فوق العادهای میدهد.
.از نان خشک برای تهیه آبدوغخیار غافل نشوید.
.استفاده از گردو سبب خوش طعم شدن آبدوغ خیار میشود.
منبع خبر: اقتصاد آنلاین