100 خبر
100 خبر
    حساب کاربری
    سبد خرید ( 0 )
      مبلغ قابل پرداخت
      مشاهده سبد خرید
      دانشمندان سالم‌ترین میوه را معرفی کردند

      دانشمندان سالم‌ترین میوه را معرفی کردند

      100 خبر

      1404/03/11
      دانشمندان سالم‌ترین میوه را معرفی کردند

      به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از سلامت نیوز، مطالعه‌ای از دانشگاه ویلیام پترسون در ایالات متحده، پاسخی شفاف و شگفت‌انگیز به این پرسش داده است. بر اساس این تحقیق، نه سیب و نه موز، بلکه لیمو در صدر سالم‌ترین میوه‌ها قرار دارد.

      انفجاری از ریزمغذی‌ها در میوه‌ای کوچک و ترش

      پژوهشگران در این مطالعه، انواع مختلف میوه‌ها را از نظر میزان مواد مغذی در مقایسه با کالری بررسی کردند. لیمو‌ها به‌دلیل تمرکز بالای ویتامین‌ها (به‌ویژه ویتامین C)، فیبر و آنتی‌اکسیدان‌های قدرتمند مانند فلاونوئید‌ها برجسته شدند.

      مقدار کمی از لیمو می‌تواند دوز قابل‌توجهی از ترکیبات مفید را فراهم کند. از جمله خواص شناخته‌شده‌ی آن می‌توان به تقویت سیستم ایمنی، کمک به جذب آهن، بهبود گوارش و پیشگیری از بیماری‌های قلبی-عروقی (به لطف خاصیت ضدالتهابی) اشاره کرد.

      غذایی اسیدی که بدن را قلیایی می‌کند

      نکته‌ای جالب اینکه، با وجود طعم بسیار اسیدی، لیمو پس از متابولیسم در بدن تأثیر قلیایی‌کننده دارد و به تعادل pH بدن کمک می‌کند. این اثر، از نظر متابولیسم کلی مفید است و همچنین سلامت دستگاه گوارش را بهبود می‌بخشد.

      محققان تأکید می‌کنند: اسیدی بودن لیمو یک نقطه ضعف نیست، بلکه یک مزیت است، زیرا مستقیماً به محتوای بالای ویتامین C آن مربوط می‌شود. «اسیدی بودن لیمو دشمن سلامتی نیست؛ بلکه دوست آن است.»

      چگونه لیمو را در رژیم روزانه خود بگنجانیم؟

      .اگر طعم تند و اسیدی لیمو برای برخی ناخوشایند است، راه‌های ساده‌ای برای افزودن آن به رژیم غذایی وجود دارد:

      .چند قطره آب لیمو روی سالاد یا سوپ

      .افزودن به آب ساده (آب لیموی صبحگاهی مشهور در شبکه‌های اجتماعی)

      این روش‌ها از نظر علمی نیز تأیید شده‌اند.

      با این حال، متخصصان هشدار می‌دهند: نوشیدن آب لیموی خالص با معده خالی به‌طور مکرر می‌تواند به مینای دندان آسیب برساند یا معده‌های حساس را تحریک کند. بهتر است آن را با آب رقیق کرده و در صورت مشکلات گوارشی، با پزشک مشورت کنید.

      لایم (لیموترش سبز) چطور؟

      لایم، که در برخی مناطق از جمله فرانسه رایج است، نیز فواید بسیاری دارد. این میوه سرشار از ویتامین C و آنتی‌اکسیدان است، اما مقدار فلاونوئید‌هایی مانند "اریوسیترین" و "هسپریدین" در آن کمی کمتر از لیمو‌های زرد سیسیلی است.

      پوست ضخیم‌تر لیمو‌های زرد حاوی روغن‌های ضروری بیشتری مانند "لیمونن" است که خواص آنتی‌اکسیدانی، ضد میکروبی و حتی ضدسرطانی دارند. استفاده از مقداری پوست رنده‌شده لیمو (زِست) در غذا‌ها می‌تواند اثرات مثبت آن را تقویت کند.

      منبع خبر: اقتصاد آنلاین

      ثبت دیدگاه