به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از نمناک، خورشهای تهیه شده با میوه، دنیایی از طعمهای متفاوت و دلپذیر را به سفرهها میآورند. در این خورشها، طعم خاص میوهها با طعم گوشت یا مرغ و ادویههای معطر ترکیب میشود و تجربهای بینظیر را رقم میزند.گوجه سبز، نگین سبزرنگ بهار، فراتر از یک میوه نوبرانه، یک عنصر جادویی در آشپزی است. طعم ترش گوجه سبز میتواند یک خورش ساده را به سمفونیای از مزهها تبدیل کند.
فهرست مطالب
مواد لازم برای ۴ نفر
مواد لازم | میزان لازم |
سینه مرغ | 300 گرم یا ۴ تکه |
گوجه سبز | ۱ لیوان |
نعناع خشک | ۳ قاشق غذاخوری |
جعفری | 5 قاشق غذاخوری |
پیاز | ۱ عدد درشت |
شکر (اختیاری) | ۱ قاشق غذاخوری |
آبلیمو (اختیاری) | ۱ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه و زردچوبه | به مقدار کافی |
روغن | به مقدار کافی |
طرز تهیه خورشت گوجه سبز بدون گوشت قرمز
.ابتدا سینههای مرغ را به صورت درشت خرد کنید.
.در یک تابه مناسب گوشت مرغ را با کمی روغن تفت دهید.
.به گوشت مرغ کمی نمک، فلفل سیاه، زردچوبه اضافه کرده و تفت دهید.
.در یک تابه دیگر نعناع خشک و جعفری را به همراه کمی روغن تفت دهید.
.پیاز را خرد کرده و درون قابلمهای سرخ کنید.
.اکنون سبزیجات و گوشت مرغ تفت داده شده را به قابلمه بیافزایید.
.۴ لیوان آب به قابلمه اضافه نمایید و اجازه دهید تا مرغ بپزد.
.پس از گذشت ۴۵ دقیقه و پخت گوشت مرغ به طور کامل پخت، گوجه سبزها را به قابلمه اضافه کنید.
.در صورت تمایل میتوانید کمی آب لیمو ترش یا آبغوره به خورش اضافه کنید.
.اگر طعم ملس میپسندید، به خورش مقداری شکر بیافزایید.
.اجازه دهید خورش جا افتد و کاملا به روغن بیاندازد.
.نمک و ادویه خورش گوجه سبز مجلسی را اندازه کرده و در ظرف سرو بکشید.
.خورش گوجه سبز را به همراه برنج نوش جان نمایید.
نکات تکمیلی در مورد خورش گوجه سبز
.زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۰ دقیقه
.و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۴۰ دقیقه میباشد.
.خورش گوجه سبز را میتوانید در وعده نهار - شام - سرو کنید.
.همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - میل کرد.
.توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد.
منبع خبر: اقتصاد آنلاین