به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از همشهری آنلاین، پختن بلال در شیر یکی از بهترین روشهای طبخ این غله خوشمزه است. این روش نیاز به منقل ندارد و طعم بلال را فوق العاده میکند.
فهرست مطالب
طرز تهیه ذرت مکزیکی آب پز به سبک خیابانی به ۲ روش
مواد اولیه
.بلال ۴ عدد
.کره ۲۵ گرم
.شیر یک پیمانه
.سس مایونز ۲ قاشق غذاخوری
.سس خردل ۱ قاشق غذاخوری
.سس کچاپ ۱ قاشق غذاخوری
.پودر بیبر نصف قاشق چای خوری
.پودر فلفل قرمز نصف قاشق چای خوری
.پنیر پارمسان به میزان کم برای پاشیدن روی بلالها
.سس فرانسوی به اندازه ۴ قاشق غذاخوری
.اورگانو یک قاشق چای خوری برای پاشیدن روی بلالها
طرز تهیه
۳ عدد بلال را از وسط نصف کنید و داخل آب بیاندازید تا بپزد. هنگامی که آب جوش آمد شیر و کره را به آن اضافه کنید. اجازه دهید ۳۰ دقیقه بپزد. بعد از پختن بلالها را از ظرف خارج کنید.
برای سس روی بلال، سس مایونز، خردل و کچاپ را با هم مخلوط کنید. حالا ادویه فلفل بیبر و تند به آن اضافه کنید.
با فرچه آشپزی سیلیکونی ابتدا روی بلالها کمی کره آب شده بمالید. در ادامه از سس مخصوصی که آموزش دادیم بزنید. کمی هم پنیر پارمسان روی آن بپاشید.
روش دوم
در روش دوم ابتدا روی بلالهای پخته کره آب شده بمالید. سپس پنیر دیپ چدار آب شده بمالید؛ و سس فرانسوی بزنید و کمی اورگانو روی آن بپاشید.
منبع خبر: اقتصاد آنلاین