100 خبر
100 خبر
    حساب کاربری
    سبد خرید ( 0 )
      مبلغ قابل پرداخت
      مشاهده سبد خرید
      طرز تهیه شامی سویا به روش خانگی، یک غذای خوشمزه و ساده

      طرز تهیه شامی سویا به روش خانگی، یک غذای خوشمزه و ساده

      100 خبر

      1404/03/21
      طرز تهیه شامی سویا به روش خانگی، یک غذای خوشمزه و ساده

      به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از چی شی، برای تهیه شامی سویا خوشمزه، ابتدا سیب زمینی‌ها را آبپز کنید. در حالی که سیب زمینی‌ها در حال پخت هستند، پیاز را تفت داده و سپس سویای خیس خورده به همراه فلفل دلمه‌ای خرد شده را اضافه کنید. پس از تفت دادن مواد با هم، ادویه‌ها و رب گوجه فرنگی را بیفزایید و اجازه دهید تا مواد خوب مخلوط و پخته شوند. سیب زمینی‌های آبپز را پوست گرفته، رنده کرده و سپس حول مخلوط سویا شکل دهید، در تخم مرغ و پودر سوخاری غلتانده و سرخ کنید تا طلایی و ترد شوند.

      مواد لازممقدار
      پیاز۱ عدد بزرگ
      سیب زمینی۴ عدد متوسط
      پودر سوخاریبه میزان لازم
      نمک، فلفل، دارچین و زردچوبهبه میزان لازم
      سویایک پیمانه
      رب گوجه فرنگی۲ قاشق غذاخوری
      فلفل دلمه‌ای۱ عدد

      طرز تهیه شامی سویا

      مرحله ۱: آبپز کردن سیب زمینی‌ها

      ابتدا سیب زمینی‌ها را در قابلمه‌ای پر از آب قرار دهید و بگذارید تا به خوبی آبپز شوند. اطمینان حاصل کنید که سیب زمینی‌ها نرم شده‌اند تا به راحتی بتوان آنها را پوست گرفت و رنده کرد.

      مرحله ۲: تفت دادن پیاز و اضافه کردن سویا

      در یک تابه مناسب، پیاز خرد شده را با کمی روغن تفت دهید تا طلایی و نرم شود. سپس سویا خیس خورده را به آن اضافه کنید و با هم تفت دهید تا سویا نیز طلایی شود.

      مرحله ۳: افزودن فلفل دلمه‌ای و تفت دادن

      فلفل دلمه‌ای نگینی خرد شده را به مخلوط پیاز و سویا اضافه کنید و تمامی مواد را با هم تفت دهید تا فلفل نرم شود و عطر آن خارج شود.

      مرحله ۴: اضافه کردن ادویه‌ها و رب گوجه فرنگی

      حالا نوبت به اضافه کردن ادویه‌ها و رب گوجه فرنگی می‌رسد. تمامی این مواد را به تابه اضافه کرده و خوب هم بزنید تا مواد کاملا با هم ترکیب شوند و مزه‌دار شوند.

      مرحله ۵: آماده‌سازی سیب زمینی و پر کردن آن با مواد

      پس از اینکه سیب زمینی‌ها کمی سرد شدند، آنها را پوست بگیرید و رنده کنید. سپس، بخشی از سیب زمینی را برداشته و کمی از مخلوط سویا در میان آن قرار دهید و با سیب زمینی رنده شده روی مواد را بپوشانید.

      مرحله ۶: آغشته کردن به تخم مرغ و پودر سوخاری

      هر کدام از شامی‌های آماده شده را ابتدا در تخم مرغ زده شده و سپس در پودر سوخاری بغلطانید تا به خوبی با پودر سوخاری پوشیده شوند.

      مرحله ۷: سرخ کردن شامی‌ها

      در نهایت، شامی‌ها را در ماهی‌تابه‌ای حاوی روغن داغ قرار دهید و از هر دو طرف سرخ کنید تا طلایی و ترد شوند. سپس آنها را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی گرفته شود. نوش جان!

      منبع خبر: اقتصاد آنلاین

      ثبت دیدگاه