به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از چی شی، برای تهیه فلافل با سویا، ابتدا نخود را شسته، سه بار آبپز کرده و پوست آن را میگیریم. سویا را نیز شسته، یک بار جوشانده و آبکشی میکنیم. سیب زمینی را با نمک پخته، پوست میکنیم و همراه با نخود و سویا دو بار چرخ میکنیم، در دور دوم چرخ کردن، سیر و جعفری را نیز اضافه میکنیم. ادویهها را به مایه اضافه کرده، سپس تخم مرغها را افزوده و خوب مخلوط میکنیم و مایه را نیم ساعت در یخچال استراحت میدهیم. در نهایت، مواد را در قالب چرب شده فرم داده یا با دست گلوله میکنیم و در روغن داغ سرخ میکنیم.
مواد لازم | مقدار |
سیر | ۴ حبه |
سویا | یک پیمانه |
تخم مرغ | ۲ عدد |
جعفری | ۲ قاشق سوپخوری (ساطوری شده) |
زردچوبه | به میزان لازم |
نخود | دو و نیم پیمانه |
نمک | به میزان لازم |
فلفل | به میزان لازم |
سیب زمینی | ۱ عدد (متوسط) |
زعفران | ۱ قاشق چایخوری (آبکرده و غلیظ) |
طرز تهیه فلافل با سویا
فهرست مطالب
مرحله ۱: آمادهسازی نخود
ابتدا نخود را خوب شسته، سه بار در آب جوشانده و آب آن را خالی کنید. سپس پوست نخودها را به آرامی جدا کنید تا مایهی فلافل صاف و یکدستی داشته باشیم. این مرحله کمی وقتگیر است، اما نتیجه نهایی ارزش آن را دارد.
مرحله ۲: آمادهسازی سویا
سویا را به خوبی بشویید و یک بار بجوشانید. پس از جوشاندن، آن را در آبکش ریخته و اجازه دهید آب اضافی کاملاً خارج شود. جوشاندن سویا کمک میکند تا عطر و طعم بهتری داشته باشد و نرمتر شود.
مرحله ۳: تهیه مایه فلافل
سیب زمینی را پس از شستن، با مقداری آب و نمک بپزید. بعد از پخت، پوست آن را بگیرید و همراه با سویا و نخود دو بار چرخ کنید. در دور دوم چرخ کردن، سیر و جعفری را نیز به مخلوط اضافه کنید تا عطر و طعم فوقالعادهای پیدا کند.
مرحله ۴: افزودن ادویه و تخم مرغ
پس از چرخ کردن، ادویههای دلخواه مانند نمک، فلفل، زردچوبه، و زعفران را به مایه فلافل اضافه کنید و خوب مخلوط نمایید. سپس، تخم مرغها را اضافه کرده و دوباره هم بزنید تا مواد به خوبی با هم ترکیب شوند. این کار باعث میشود مایهی فلافل هنگام سرخ شدن شکل خود را حفظ کند.
مرحله ۵: استراحت مایه فلافل
مایه آماده شده را به مدت نیم ساعت داخل یخچال قرار دهید تا استراحت کند و عطر و طعم مواد به خوبی به هم نفوذ کند. این کار همچنین باعث میشود فلافلها هنگام سرخ شدن، شکل بهتری داشته باشند.
مرحله ۶: سرخ کردن فلافل
اگر قالب مخصوص فلافل دارید، آن را کمی چرب کرده و مقداری از مایه را درون قالب قرار دهید و سپس در روغن داغ سرخ کنید. اگر قالب ندارید، با دستهایتان مواد را به شکل گرد درآورید و در روغن داغ قرار دهید. پس از اینکه فلافلها طلایی و ترد شدند، آنها را از روغن خارج کنید و روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی گرفته شود. سپس نوش جان کنید!
منبع خبر: اقتصاد آنلاین