به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از ایسنا، همچنین هر ایرلاین براساس خدمات و رتبه بندی انجام شده، قیمت بلیت را می تواند تعیین کند؛ یعنی هرچه رتبه ایرلاین بالاتر باشد این قابلیت وجود دارد که قیمت بلیت افزایش یابد.
،مهدی رمضانی امروز (یکشنبه) در نشستی با حضور خبرنگاران در خصوص اصلاح نرخ بلیت هواپیما نیز گفت: با توجه به جلساتی که با شرکت های هواپیمایی برگزار می شود، سعی می کنیم خبرهای خوبی در خصوص اصلاح نرخ بلیت در روزهای آینده داشته باشیم.
در واقع قرار است اینگونه برنامه ریزی شود که خدماتی از جمله بار، کترینگ و… با هزینه مشخص به مسافران ارائه شود؛ یعنی اگر کسی باری دارد باید هزینه پرداخت کند یا اگر می خواهد از کترینگ استفاده کند، هزینه آن را پرداخت کند.
اصلاح قیمت
وی عنوان کرد: هر ایرلاین براساس خدمات و رتبه بندی انجام شده، قیمت بلیت را می تواند تعیین کند؛ یعنی هرچه رتبه ایرلاین بالاتر باشد این قابلیت وجود دارد که قیمت بلیت افزایش یابد.
رمضانی افزود: امیدواریم این اصلاح قیمت به سفرهای تابستانی نیز برسد.
مدیر روابط عمومی سازمان هواپیمایی کشوری در خصوص نظارت بر سایت های فروش بلیت هواپیما اظهار کرد: ۲۴ ساعته همکاران ما نظارت می کنند. سایت ها را رصد می کنیم تا مشکلی برای خرید بلیت پیش نیاید و به محض تخلف با متخلفان برخوردهای قانونی انجام خواهد شد. از طرف دیگر هموطنان باید از سایت های مجاز بلیت را خریداری کنند.
سفر وزیر راه
رمضانی همچنین درباره سفر وزیر راه و شهرسازی که اخیرا در رسانه ها مطرح شده، گفت این سفر با هزینه شخصی بوده و هیچ مورد خارج از سیستمی انجام نشده است. نقش سازمان هواپیمایی نیز در این بین معرفی شرکت هواپیمایی بوده است.
وی با اشاره به اینکه پرنسل هر سازمان خدمات رفاهی دریافت می کنند، گفت: این خدمات براساس مصوبه رفاهی بوده و بودجه مشخصی دارد.
وی افزود: رفاهیات کارکنان در دستگاه دولتی برای همه دستگاه های دولتی تعریف شده است. اگر فردی به عنوان پرسنل یک سازمان از خدمات رفاهی مانند هتل، قطار، هواپیما استفاده شود طبق تعریف از حقوقش کسر می شود و هیچ مشکل خاصی ندارد.
رمضانی تاکید کرد: به صراحت اعلام میکنیم که هیچ پرداختی یا درآمدی خارج از سیستم نظارت و بازرسی انجام نمیشود.
مدیر روابط عمومی سازمان هواپیمایی کشوری تصریح کرد: وزیر راه هزینه سفر را خودشان پرداخت کردند. سازمان هواپیمایی نقش معرفی شرکت هواپیمایی را داشته است. این سفر خارج از سیستم نبوده و وزارت راه نیز پاسخ داده است.
مانیتورینگ شرکت ها
رمضانی همچنین به راه اندازی سیستم مانیتورینگ برخط شرکتهای هواپیمایی اشاره کرد و گفت: باید همه ایرلاینها به این سیستم متصل شوند که به صورت بر خط وضعیت پروازی، تاخیرها، تعداد مسافران و غیره مورد ارزیابی قرار میگیرد.
وی در ادامه به مطالبات ایرلاین ها نیز اشاره کرد و گفت: بررسیها در خصوص مطالبات ایرلاینها از سال ۹۷ تا پایان ۱۴۰۲ در حال انجام است که به حدود ۱.۵ همت میرسد، اما از آغاز به کار دولت چهاردهم تاکنون با راه اندازی نظارت بر ایرلاینها توانستیم مطالبات را وصول و به خزانه واریز کنیم.
واریز هزینه بلیت به حساب خزانه
مدیرکل روابط عمومی سازمان هواپیمایی کشوری در بخش دیگری از صحبت هایش گفت: در سال گذشته ۱۷ میلیون بلیت پروازی فروخته شد که به ازای هر بلیت ۱۰ هزار تومان حق دولت به حساب خزانه واریز شد. این رقم برای پروازهای خارجی شش یورو بود. یعنی معادل ۳۲۰ میلیارد تومان از بلیتهای داخلی و خارجی وصول و به خزانه واریز شد. این رویه در تمام دنیا رایج است و سازمانهای هواپیمایی جهانی نیز درصد مشخصی از قیمت بلیت را به دولت یا نهاد ناظر اختصاص میدهند.
مدیرکل روابط عمومی سازمان هواپیمایی کشوری در خصوص منابع مالی سازمان گفت: در خصوص ۲۰۰۰ میلیارد تومانی که گفته شد موضوع اینگونه نیست. از روزی که آمدیم شفاف سازی وصول مطالبات از شرکت ها در دستور کار قرار گرفت. با جلساتی که با شرکت های هواپیمایی داشتیم این کمیته وصول انجام شد. سال گذشته قرار بود ۱۷۰ میلیارد تومان احصا شود که حدود ۳۲۰ میلیارد تا ۳۵۰ میلیارد تومان احصا و به خزانه واریز شد.
وی همچنین اعلام کرد که تسهیل ورود ناوگان، افرایش تعداد صندلی، افزایش بازرسی ناوگان و فرودگاه ها برای افزایشایمنی مسافران در دستور کار سازمان هواپیمایی کشوری است.
منبع خبر: اقتصاد آنلاین