به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از چی شی، سالاد ماکارونی یکی از سالادهای پرطرفدار و مجلسی ایرانی است که بیشتر در مجالس و مهمانیها مورد استفاده قرار میگیرد. البته از این سالاد مانند سالاد الویه به دلیل وجود موادی مانند ژامبون، سس مایونز و انواع سبزیجات میتوانید به عنوان یک غذای کامل استفاده کنید.
برای تهیه سالاد ماکارونی، ابتدا ماکارونی را در آب جوش با روغن و نمک میپزیم و سپس آبکشی میکنیم. ژامبون یا مرغ پخته، خیارشور، ذرت و نخود فرنگی را مخلوط کرده و سس مایونز با نمک، فلفل، شوید خشک و آب لیمو را اضافه میکنیم. مواد را بهخوبی مخلوط کرده و سالاد را قبل از سرو در یخچال قرار میدهیم تا جا بیفتد.
مواد لازم | مقدار مواد برای ۴ نفر |
ژامبون یا گوشت مرغ | ۳۰۰ گرم |
ماکارونی فرمی | ۳۰۰ گرم |
خیارشور | ۶ عدد متوسط |
نخود فرنگی | ۱۰۰ گرم |
ذرت | ۱۰۰ گرم |
سس مایونز | به اندازه دلخواه |
نمک و فلفل سیاه | به اندازه کافی |
طرز تهیه سالاد ماکارونی
فهرست مطالب
- 1 - مرحله ۱: آماده سازی آب جوش برای پخت ماکارونی
- 2 - مرحله ۲: پخت ماکارونی
- 3 - مرحله ۳: نکات زمان پخت ماکارونی
- 4 - مرحله ۴: آماده کردن ژامبون و گوشت مرغ
- 5 - مرحله ۵: پخت گوشت مرغ با ادویه
- 6 - مرحله ۶: ترکیب مواد اولیه سالاد
- 7 - مرحله ۷: آماده کردن سس مایونز
- 8 - مرحله ۸: افزودن سس به سالاد و مخلوط کردن
- 9 - مرحله ۹: تزیین و سرو سالاد ماکارونی
مرحله ۱: آماده سازی آب جوش برای پخت ماکارونی
مرحله ۲: پخت ماکارونی
مرحله ۳: نکات زمان پخت ماکارونی
مرحله ۴: آماده کردن ژامبون و گوشت مرغ
مرحله ۵: پخت گوشت مرغ با ادویه
مرحله ۶: ترکیب مواد اولیه سالاد
مرحله ۷: آماده کردن سس مایونز
مرحله ۸: افزودن سس به سالاد و مخلوط کردن
مرحله ۹: تزیین و سرو سالاد ماکارونی
منبع خبر: اقتصاد آنلاین